Wokade grönsaker

Wokade grönsaker är ett bra tillbehör om man äter en LCHF-kost, eller om man vill vara lite nyttigare och bara äta grönsaker till sin proteinkälla. Vi åt det tillsammans med en bit ryggbiff med persiljesmör, fetaost och tzatziki.

Recept: Wokade grönsaker

Ingredienser

  • 1 paket färska haricot verts
  • 5 färska champinjoner
  • ½ röd paprika
  • ½ grön paprika
  • 1/4 zucchini
  • Salt och peppar
  • Smör till stekning

Instruktioner

  1. Strimla och skär alla grönsakerna utom haricot vertsen.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite smör och lägg i grönsakerna.
  3. Woka dem på hög värme en kort stund tills de börjar se mjuka ut.
  4. Mal sedan lite svartpeppar över och tillsätt en nypa salt.
  5. Servera tillsammans med kött, kyckling eller fisk.


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!