Om Matskafferiet

Hej och välkommen till matbloggen och matsajten Matskafferiet.se. Bakom Matskafferiet står Sebastian som brinner för god mat och inspirerade recept. Jag har drivit Matskafferiet.se sedan 2010 och idag har jag lite mer än 10 000 besökare varje vecka. På Matskafferiet lägger jag ut mina bästa recept på allt från varmrätter till bakverk och andra godsaker. Målet med bloggen är att skapa recept på god och enkel mat som alla ska kunna laga utan problem.

Om mig

Jag började laga mat i tidig ålder och har alltid haft en passion för att testa nya saker. Matskafferiet började som en kul grej för många år sen, mest för att spara recept och visa familj och vänner. Mer och mer trafik började dock strömma in och under den senaste tid har jag börjat lägga mer tid på sajten för att utveckla och ta den till nästa steg. I grund och botten är jag en utvecklare men har även en stor passion för fotografering vilket blir en perfekt kombination när man driver en matsajt.

Bilder på Matskafferiet

Nästan alla bilder på Matskafferiet är tagna av mig och likaså recepten. De är skyddade under under upphovsrättslagen vilket innebär att om du vill låna en bild eller recept så är det bara att höra av dig till mig först. Generellt sätt så är det okej så länge du uppger länk och källa när du använder dig av ett recept eller bild från Matskafferiet.

Kontakta Matskafferiet

Har du någon synpunkt eller idé på recept som borde testas så är det bara att höra av dig genom att skicka ett mail. Det går självklart lika bra att skriva en kommentar på något inlägg så svarar jag där så fort jag kan!

Välkommen till Matskafferiet, jag hoppas att du hittar något gott recept!


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips.