Pepparkyckling

Pepparkyckling stod på matlistan idag och äntligen sommarlov för min del! Det har varit så tyst här och det beror till stor del på en intensiv termin med en del tentor nu i slutet. Men nu är jag äntligen tillbaka med ett kycklingrecept som jag slängde ihop igår.

Pepparkyckling

Recept: Pepparkyckling

2 portioner

Ingredienser

  • 1 kycklingfilé
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • ½ dl vitt vin
  • 2 msk kycklingbuljong
  • ½ tsk svartpeppar
  • ½ tsk vitpeppar
  • ½ tsk rosépeppar
  • nypa salt
  • knippe gräslök
  • några droppar soya

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i bitar och fräs i en stekpanna. Ha i creme fraiche, vitt vin, kycklingbuljong och matlagningsgrädden.
  2. Mortla all peppar och vänd ner tillsammans med lite salt och soya.
  3. Låt det småputtra i ca 5min.
  4. Servera med pasta eller nypotatis och klipp gräslök över eller kör på en sallad till om du följer LCHF
1 betyg


Av: Sebastian Hallenius. Postat den

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *