Grönpepparkyckling

Grönpepparkyckling är något jag har varit sugen på så länge nu, och igår fick jag äntligen laga den. Några vänner kom över på middag så det passade utmärkt att göra denna goda rätt.

Grönpepparkyckling

Recept: Grönpepparkyckling

6 portioner

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • smör + olja
  • 2 msk krossad grönpeppar
  • 4 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 1 ½ msk dijonsenap
  • ½ dl sherry
  • 3 msk soya

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilerna i stora grova bitar, stek dem sedan klara i en stekpanna med smör+olja. Blanda övriga ingredienser i en skål.
  2. Lägg kycklingfilerna i en ungsfast form och häll över gräddblandningen.
  3. Ställ in formen i 200º i ca 15-20min.
  4. Servera med pressad potatis eller en sallad om du går på LCHF.


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!