Fläskfile i krämig vitlökssås

Nu ska ni få ta del av världens enklaste fläskfilerätt nämligen fläskfilé i krämig vitlökssås! Ja, jag vågar nog faktiskt påstå det. Jag är (som ni redan märkt vid detta laget) ett riktigt fan när det kommer till lätta och enkla måltider, som går fort som tusan att göra.

Fläskfilé i krämig vitlökssås

Recept: Fläskfilé i vitlökssås

4 portioner

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 200-300g crème bonjour med vitlökssmak
  • 1 dl köttbuljong
  • 5 msk vitt vin
  • Salt & svartpeppar
  • Hackad persilja
  • Smör

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär i 2cm skivor.
  2. Stek dem i smör och krydda med salt och svartpeppar.
  3. Lägg över i en kastrull och häll över köttbuljong, vitt vin och färskost.
  4. Låt koka upp och småputtra i 5min.
  5. Tillsätt hackad persilja och servera med nykokt tagliatelle eller en sallad.


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!