Bruschetta med mozzarella, tomat och basilika

Bruschetta med mozzarella tomat
En italiensk bruschetta med mozzarella, tomat, basilika och champinjoner. Den här härliga bruschettan använde vi som förrätt till en middag tidigare i veckan. Så himla enkelt att göra men otroligt gott. Det finns oändligt med toppingar att använda, den här gången blev det med mozzarella, tomat, basilika och lite champinjoner som rostades i ugnen. Supergott!

Recept: Bruschetta med mozzarella, tomat och basilika

Sammanfattning: Bruschetta är den klassiska italienska förrätten som alla älskar. Enkelt att göra och det går att variera i all oändlighet. Den här bruschettan är med mozzarella, tomat och basilika och lite svamp. Supergott!

Ingredienser

  • 1 Baguette
  • Tomat
  • Basilika
  • Olivolja
  • Champinjoner
  • Mozzarella
  • Salt & peppar

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 225°C
  2. Skiva baguetterna och ringla över lite olivolja. Salta och peppra lite.
  3. Skiva tomat och svamp och lägg på brödet. Ringla över mozzarella och lite basilika.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca. 15 minuter eller tills osten smällt och fått färg.

Färdigt på: 15 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg

Gillade du receptet? Rösta gärna:
(1 röster)


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!