Äggröra med bacon

Äggröra med bacon känns som en riktig lyxfrukost. Speciellt för oss eftersom vi bara brukar äta det på hotell, och det är inte ofta så att säga. Det blev en sen frukost hos oss i dag så det är väl snarare frågan om en brunch snarare än frukost. Personligen har jag svårt för att äta så bastant mat på morgonen, men har jag varit uppe någon timme så hungrar jag riktigt mycket efter något gott.

Recept: Äggröra med bacon

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • ½ krm vitpeppar
  • ½ tsk salt
  • 1 paket bacon

Instruktioner

  1. Stek baconen i en stekpanna, lägg över på tallrikar. Skölj inte ur stekpannan utan använd stekfettet till äggröran med.
  2. Blanda alla ingredienser till äggröran i en bunke och vispa ihop det.
  3. Häll i stekpannan som du nyss stekt bacon i. Ha plattan på medelvärme och rör hela tiden i äggsmeten med en slev, tills den börjar bli fast och får en bra konsistens.
  4. Servera och njut!

Följ mig på Instagram

Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!