Scrambled eggs

Scrambled eggs
Scrambled eggs är favorit till frukosten som många längtar efter när de är iväg på semester. Det är något speciellt med att knata upp på morgonen och äta scrambled eggs eller äggröra om man så vill på hotellfrukosten. Som tur är så behöver man inte bara äta det på hotell utan det går alldeles utmärkt att slänga ihop en snabb äggröra på morgonen innan jobb eller ännu trevligare som en brunch på helgen. Servera med lite mackor, bacon, juice och en kopp kaffe och du har din egen hotellfrukost. Det är receptet på scrambled eggs är för två, gillar man det lite lösare så är det bara att tillsätta mer mjölk eller grädde.

Scrambled eggs recept

Recept: Scrambled eggs – äggröra

Sammanfattning: Scrambled eggs eller äggrör om man så vill är en klassisk hotellfrukost eller brunch som du ofta hittar i England. Det här receptet ger dig scrambled eggs precis som de smakar på hotell. Server gärna med lite knaperstekt bacon!

Ingredienser

Scrambled eggs

  • 4 ägg
  • 2 msk grädde
  • Salt & peppar
  • Bacon om så önskas

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en skål, tillsätt grädde, salt och peppar och vispa upp äggen lätt med en gaffel.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite smör.
  3. Rör under tiden det tillagas och på någon enstaka minut så är dina scrambled eggs klara!
  4. Lägg upp på en tallrik och servera med knaperstekt bacon. Nu har du en härlig frukost framför dig!

Färdigt på: 10 minuter

Antal portioner: 2

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg


2 betyg

Frukost Recept Vardagsmat