Ravioli med ricotta och korv

Ravioli med ricotta och korv
Ravioli med ricotta och korv är en enkel pastarätt men låt er inte luras av det. Den är otroligt smakrik och är en favorit hos mig. Den här gången gjorde jag inte raviolin själv utan åkte och köpte färsk ravioli från pastadisken i butiken. Toppat med parmesan, persilja och en knaperstekt korv som grädde på moset.

Recept: Ravioli med ricotta och korv

Sammanfattning: En otroligt snabb och enkel pasta som bjuder på en riktigt god smakupplevelse, njut av färsk pasta toppat med en smakrik korv!

Ingredienser

  • 400 gram ravioli med ricotta
  • 1 kruka färsk persilja
  • 200 gram korv
  • Parmesan
  • Olivolja
  • Salt & peppar

Instruktioner

  1. Koka upp vatten som du saltar och koka raviolin enligt instruktioner.
  2. Hacka färsk persilja fint och skär ett snitt ur korven och pressa ur köttet. Välj en färsk korv med hög kötthalt i charkdisken.
  3. Fräs korv och persilja i lite olja, toppa med lite salt och peppar.
  4. Blanda ner raviolin i stekpannan och blanda om med korven. Servera och toppa med lite parmesan och njut av en härlig pasta!

Färdigt på: 20 minuter

Antal portioner: 2

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg


Följ mig på Instagram

Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!