Kycklingfilé fylld med soltorkad tomat och fetaost

Kycklingfilé fylld med soltorkad tomat och fetaost stod på matlistan idag. Enkelt och gott! Har varit lite tyst här ett tag och anledningen till det är att jag och pojkvännen for till den kungliga huvudstaden tillsammans med mina föräldrar. Men nu har vi återigen landat hemma i kära Skåne och i dag står det fylld kycklingfilé i ugn på matsedeln.

Kycklingfilé Philadelphia

Recept: Fylld kycklingfilé

2 portioner

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 2msk tomat och pesto philadelphia
  • 4 bitar soltorkade tomater
  • 100g fetaost
  • chiliflingor
  • salt
  • svartpeppar

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i mitten av kycklingfileerna, fyll med soltorkad tomat, fetaost och 1msk philadelphia i varje kycklingfilé.
  2. Salta, peppra och strö över lite chiliflingor och vik över och fäst med tandpetare
  3. Ställ in formen i 225º i mitten av ugnen i cirka 30min, tills kycklingen är klar och servera med tzatziki och ris/couscous.


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!