Matskafferiet - Matblogg med Recept
    • Recept
    • Matkassar
    • Måttomvandling
    • Köksskola

Köksskola

Köksskola

I vår köksskola får du tips och råd kring matlagning. Det kan till exempel handla om hur du får en kladdkaka bäst, hur du grillar, hur olika mått fungerar och annat som kan vara nyttigt för både nybörjaren och den mer erfarne kocken.

Kantareller

Tips för svampplockning

Ägg

Varför är ägg bruna eller vita?

Äppelpiroger

Recept med äpple – mina bästa äppelrecept

Somrig potatissallad

Koka potatis – stor guide till potatis

Fyllt bröd med mozzarella och lufttorkad skinka

Hur förvarar man färskt bröd?

Entrecote med svampsås och potatischips

Vad heter köttbiten på engelska?

Mått baka

Vad är skillnaden på bikarbonat och bakpulver?

Buccatini i tomatsås

Koka perfekt pasta

Vitlök

Få ut mer smak från vitlöken – pressa eller hacka?

Vitlök

Plantera vitlök

Putsa silver

Putsa silver med bakpulver

Mått baka

Amerikanska bakmått till svenska mått, cup till dl

  • Sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa »
  • Om receptet på Matskafferiet

    E-post: [email protected] Skriv gärna en kommentar på receptet om du har frågor gällande ett recept.

    Jobba med mig: Jag skapar och skriver recept med både text och foto.

    Observera att alla bilder på Matskafferiet lyder under upphovsrättslagen. Vill du använda en bild måste du länka och ange källa.


    Om Matskafferiet
    Kontakta Matskafferiet
  • Populära recept

    • Kebabsås
    • Frallor
    • Saftig limpa
    • Tigerkaka
    • Enkel currysås – Recept
    • Pasta Alfredo med kyckling
    • Muffins med chokladbitar
    • Citronmousse
    • Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot
    • Oreokladdkaka
    • Måttomvandling
  • Nya recept

    • Kallpressat kaffe – Cold Brew Coffee
    • Gröna bönor med vitlök och ingefära
    • Äggröra
    • French Toast
    • Hemmagjord tagliatelle med carbonara
    • Bucatini med hemmagjord pesto, körsbärstomater och halloumi
    • Smoothie Bowls
    • Hemmagjord Pesto
    • Avokadotoast med tomater och basilika
    • Avokadotoast med pocherat ägg
  • Om Matskafferiet

    Välkommen till Matskafferiet! Jag som driver den här sajten heter Sebastian Hallenius och här kan du läsa alla mina recept som jag delar med mig från köket. Jag har drivit bloggen sen 2010 och sen dess har det publicerats över 500 recept. Har du några frågor är det bara att höra av dig på antingen mail eller via Facebook.

Copyright © 2019 Matskafferiet.se