Bärkompott med vaniljkesella

Bärkompott med vaniljkesella är en alldeles utmärkt efterrätt när man inte orkar stå och baka ihop något större. Det tar bara några få sekunder att slänga ihop och smakar ljuvligt. Vi smulade ner lite digestive-kex på bären för att få det lite krispigt, vilket blev jättegott. Man kan ju variera med olika sorters bär men vi brukar använda oss utav hallon och blåbär.

 

Bärkompott med vaniljkesella

Recept: Bärkompott med Vaniljkesella

4 portioner

Ingredienser

  • 1 burk vaniljkesella
  • 250 gram bär
  • 2st smulade digestive-kex

Instruktioner

  1. Tina bären och lägg upp i skålar.
  2. Smula över lite digestive-kex på bären.
  3. Lägg på en klick Vaniljkesella och njut!


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!