Vegetarisk pasta med vitlöksfrästa champinjoner och basilika

Vegetarisk pasta med basilika och champinjoner
Vegetarisk pasta med vitlöksfrästa champinjoner och basilika, en enkel och snabb pasta men som ändå är full av smak. Perfekt till lunch eller som en lätt middag. Vill du lyxa till det kan du lägga till lite härlig tryffelsmak som höjer pastan till ännu högre nivåer!

Recept: Vegetarisk pasta med vitlöksfrästa champinjoner och basilika

Sammanfattning: En vegetarisk pasta med vitlöksfrästa champinjoner och basilika. Snabbt och enkelt!

Ingredienser

  • Valfri pasta
  • 250 gram champinjoner
  • Färsk basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • Ev. tryffel

Instruktioner

  1. Börja med att koka din pasta enligt instruktionerna på förpackningen. Skiva champinjonerna och stek tillsammans med en hackad vitlöksklyfta. Tillsätt ev. tryffel. Ta bort från värmen och blanda i din färska basilika. Blanda ihop pastan med champinjonerna och strö över lite parmesan

Färdigt på: 15 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg

Gillade du receptet? Rösta gärna:
(2 röster)


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!