Svampomelett

Svampomelett
Svampomelett är en utsökt omelett fylld med champinjoner, parmesan och lite persilja. Passar utmärkt till den där söndagsbrunchen eller frukosten som du drömmer om. Enkelt att göra och tar bara 10 minuter att tillaga. Variera efter smak och tycke, nu när det är svampsäsong kan du med fördel byta ut champinjonerna mot kantareller eller karljohansvamp. Du kan även steka upp lite bacon och mixa ner vilket ger en bra sälta till omeletten.

Recept: Svampomelett

Sammanfattning: En snabb och enkel svampomlett fylld med härliga champinjoner, parmesan och toppat med lite härlig parmesan och persilja. Perfekt till frukost eller brunch!

Ingredienser

Svampomelett

  • 4 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 1 msk smör
  • Parmesan
  • 100 gram Champinjoner
  • Färsk persilja
  • Salt och peppar

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Riv ner ost och de skivade champinjonerna.
  2. Hetta upp en stekpanna med smöret och häll ner äggsmeten.
  3. Stek omeletten på medelvärme tills den börjar stelna och släpper från kanterna men ändå är lite krämig.
  4. Servera!

Färdigt på: 15 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg

Gillade du receptet? Rösta gärna:
(1 röster)


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!