Italiensk kycklingsoppa

Varma soppor är en favorit på hösten när det börjar bli kallt. För någon dag sen så gjorde vi en italiensk kycklingsoppa med spaghetti som blev väldigt god och som är väldigt enkel att göra med få ingredienser. Perfekt till lunch en kall höstdag!

italiensk-kycklingsoppa

Recept: Italiensk kycklingsoppa

Ingredienser

  • 400 gram kycklingfilé
  • 1 liter hönsbuljong
  • 1 1/2 dl grädde
  • 100 gram spaghetti
  • 1 msk maizena
  • 3 msk mjölk
  • salt och peppar
  • persilja till garnering

Instruktioner

  1. Börja med att strimla 400 gram kycklingfilé i strimlor som du sedan steker i en kastrull. Häll sedan på buljongen och grädden och låt koka upp.
  2. Tillsätt spaghettin och låt koka cirka 10 minuter.
  3. Tillsätt lite svartpeppar och salt.
  4. Blanda maizena med mjölken och rör ned i soppan.
  5. Garnera med persilja.


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!