Avokadotoast med äggröra

Avokadotoast med äggröra

Söndagsfrukost!  Idag blev det Avokadotoast med äggröra, en otroligt god avokadotoast med en krämig äggröra på toppen. Jag hade lite sesamfrön, peppar, salt och färsk persilja på toppen också. Otroligt nyttig och mättande frukost som också passar perfekt för brunch!

Recept på Avokadotoast med äggröra

Sammanfattning: En riktigt god avokadotoast med en krämig äggröra, en nyttig frukostmacka som är otroligt mättande!

Vad behövs för att göra Avokadotoast med äggröra?

  • 1 avokado
  • 2 skivor bröd
  • 2 ägg
  • Olivolja
  • Citron
  • Färsk persilja
  • Salt & peppar
  • Sesamfrön

Hur gör man Avokadotoast?

  1. Börja med att mosa avokado med olivolja, lite citronjuice, salt och peppar.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör, knäck i äggen i en skål, salta och vispa om. Häll ner i stekpannan och rör snabbt om tills äggen börjar stelna.
  3. Rosta två skivor bröd, lägg sedan på avokadoröran, äggröra och toppa med lite persilja, salt, peppar och sesamfrön.
  4. Servera och njut av en härlig avokadotoast!

Färdigt på: 10 minuter

Antal portioner: 2

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg

2 betyg