Frukosttaco med äggröra

Frukosttaco

Frukosttaco en fantastiskt god frukost som är inspirerad av vanliga tacos men förvandlad till en frukosträtt med äggröra, avokado, tomater, koriander en skvätt lime och lite chili för den där härliga hettan. Frukosttacos kan serveras både till frukost och brunch! Jag gjorde också tidigare ett recept på frukostburrito som jag verkligen rekommenderar också, det är liknande men mer krämigt eftersom det har grekisk youghurt.

Recept på Frukosttaco med äggröra

Sammanfattning: Frukosttaco, en otroligt god frukost som är inspirerad av vanliga tacos men omgjord till en perfekt frukost eller brunchrätt. Avokado, tomater, koriander och äggröra. Kan det bli bättre?

Vad behöver man för frukosttaco?

    • 4 ägg
    • 3 msk Smör
    • 1 avokado
    • En näve Körsbärstomater
    • Färsk koriander
    • Salt
    • 1/4 Gul lök
    • Chilipulver
    • Lime
    • 4 små Tortillabröd

Hur gör man frukosttaco?

  1. Börja med att hetta upp en stekpanna med smör, knäck ner äggen och sänk till medelvärme och rör om tills äggröran börjar bli genomkokt. Salta och ta av från värmen.
  2. Skiva körsbärstomater, avokado och hacka lite gul lök fint.
  3. Värm upp tortillabröden i en stekpanna tills de får lite färg.
  4. Lägg på äggröra, hackad koriander, körsbärstomater, avokado och toppa med lite chilipulver och en skvätt limejuice.
  5. Servera!

Färdigt på: 20 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg


3 betyg

Brunch Frukost Recept