Varma mackor med svamp

Varma mackor med svamp, skinka och parmesanost och även lite tomater. Toppat med lite basilika och svartpeppar och det var skrivit i sten att det skulle bli en succé. En perfekt förrätt som passar perfekt till det mesta. Även som kvällssnack eller en lätt lunch. Enkelt att göra och går dessutom otroligt snabbt!
Varma mackor

Recept: Varma mackor med svamp, skinka, ost och tomater

Sammanfattning: Härligt krispiga varma mackor med svamp,
skinka, ost och tomater. Toppa med lite basilika och du har en utmärkt förrätt eller lunch på några enstaka minuter!

Ingredienser

Varma mackor med svamp, skinka, tomater och ost

  • 4 skivor bröd
  • 100 gram champinjoner
  • 4 skivor skinka
  • Parmesanost
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika
  • Körsbärstomater

Instruktioner

  1. Värm din ugn till 225 grader.
  2. Bred smör på dina brödskivor, bottna med en skiva skinka, följt med svamp och några skivor tomater.
  3. Toppa med riven parmesanost, svartpeppar och lite basilika.
  4. Grädda i cirka 10-15 minuter eller tills de fått lite fin färg

Färdigt på: 15 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg

Gillade du receptet? Rösta gärna:
(1 röster
Köp ingredienserna från Mat.se


Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!