Tävling med SF Anytime

Nu är det äntligen dags för en tävling igen, den här gången är det en tävling med SF Anytime där två personer kan vinna varsitt fredagsmyspaket som innehåller sköna mjukisar och vouchers (värde 59 kronor styck) för att se film på SF Anytime. Eftersom pizza är en av svenskarnas favoriter när vi har myskvällar så vinner ni även ett kit för att göra hemmagjord pizza som innehåller pizzaskärare, mini-rivjärn, tårt/pizzaspade, en liten skärbräda och ett jättefint svart förkläde med guldtext. Perfekt va?

Som inspiration till hemmalagad pizza så har vi en hel del recept, bland annat på pizzadeg, sen har vi kebabpizza och kebabsås, pepperonipizza, mozzarellapizza med salami och tarte flambée som ni kan testa till fredagsmyset!

SFAnytime

För att vara med och tävla så behöver du bara skriva en kommentar eller maila och berätta vilken film du hade velat se på SF Anytime och vilken din favoritpizza är, motivera gärna. Du får gärna tipsa om tävlingen genom att länka till inlägget eller dela det på Facebook.

Tävlingen avslutas den 1 december klockan 18:00 och sen presenterar vi de två vinnarna!

Om vi hade fått bestämma så hade vi nog sett Dumma mej 2 som vi tycker är fantastisk rolig och som både vuxna och barn uppskattar.

Lycka till!

Uppdatering: Nu är tävlingen avslutad och Gunilla och Camilla har en vinst som väntar, grattis!


1 betyg

Tävlingar