Vinnarna av 3st Lindt chokladkakor

Vad kul att det var så många som ville vara med och tävlade om chokladen från Lindt, det glädjer oss!

Det var väldigt svårt att dra vinnarna då det var väldigt många roliga historier och fina chokladminnen som ni delade med er av. Men någon måste vinna och efter mycket om och men så kom vi fram till tre vinnare.

Vinnarna av 3 st chokladkakor är:

Malin, med den underbara historien som gav oss ett gott skratt :)

Min syster är väldigt förtjust i choklad och jag minns en gång när mamma fyllde år och hon hade bakat en fin chokladtårta att bjuda på.
Plötsligt skriker mamma till ifrån köket: ”Vem är det som har ätit av tårtan?”
och jag springer in och får se tårtan, någon hade ätit mitten av tårtan. ”Mamma
det var inte jag” säger jag och sedan hör jag min syster säga ”det var inte jag
heller”. Jag vänder mig om och ser hennes ansikte som är helt brunt av choklad!
Mamma frågade henne ”Men varför har du fullt med choklad i ansiktet då?”.
Syrran tänker efter och svarar sen ”Mamma, det här är inte choklad – det är
bajs”.

Sofia, med sin berättelse som också gav oss ett ordentligt skratt:

Mitt bästa chokladminne måste nog vara från när jag var liten. Jag och mina två systrar hade en gemensam kompis som bodde bara några hus ifrån som vi brukade leka med. Vi kom alltid med massa konstiga idéer. En dag var vi ute och lekte  kom vi på att vi skulle göra ”chokladbollar” så vi tog lite lera som vi rullade till bollar och som vi sen rullade i sågspån. Sen satte vi dom på nån planka vid vägkanten och skrev ”gratis chokladbollar” på en lapp.

Fredrika, med sitt fina chokladminne:

När jag var i Paris förra året dagen innan nyårsafton, gick jag förbi en konfektyrbutik och fick ett sånt galet sug efter choklad så jag gick in och köpte mig ett par precis nygjorda tryfflar. De smakade himmelskt. När jag kom tillbaks till hotellet var tryfflarna slut och jag blev som tokig och var tvungen att ha fler. Min sambo började ana ugglor i mossen och en liten stund senare fick jag reda på att jag var gravid! De följande dagarna vi var där blev jag stammis på butiken och personalen visste exakt vad jag ville ha =). Den absolut bästa och mest minnesfulla chokladen jag ätit!

Stort grattis till er!


(Inga röster)

Tävlingar