Sökes: French hot dog dressing’s recept

Jag håller på att bli galen! Både jag och Sebastian älskar hot dogs, men det måste vara med den där goda vita dressingen. Sorgligt nog är det ingen mataffär som har den dressing här i Lund. Har frågat flera gånger och enligt ICA så tar de bara in den på sommaren, när det är grillsäsong. Men killen jag frågade idag sa att det kan väl inte vara så svårt att göra själv, han tyckte nämligen själv att det var ”förbannat gott” Vilket fick mig att tänka att nej, det kan väl inte vara så svårt att göra själv?

Nu till det riktiga problemet, jag hittar inget recept alls på nätet om någon sån här dressing. Är det någon av er som läser som sitter på ett, skulle jag bli hemskt glad om ni skulle vilja dela med er utav det till mig. Någon måste ju ett riktigt bra recept på detta?!


(Inga röster)

Dressingar Recept