Cheeseburgare

Cheeseburgare

Cheeseburgare, allas favorit när det gäller hamburgare? Enkelt att göra och krävs inte så många ingredienser men ändå så himla gott. Vilken är er favoritopping på hamburgare? Personligen så föredrar jag det minimalistiska med få smaker eftersom jag tycker det lyfter själva köttsmaken. Det här är mitt recept på cheeseburgare!

Recept: Cheeseburgare

SammanfattningCheeseburgare är min favoritburgare, så himla enkelt men så otroligt gott och fyllt av massa smaker som får det att vattnas i munnen!

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs
  • 100 gram cheddar
  • 1/2 gul lök
  • Smör
  • Salt och svartpeppar

Instruktioner

  1. Börja med att skiva den gula löken i tunna skivor och stek upp med lite smör.
  2. Dela upp färsen i 4 lika stora bitar, pressa bara ihop burgarna lätt och forma till 4 hamburgare. Arbeta inte färsen för mycket. Salta och peppra.
  3. Stek burgarna på hög värme utan tillsatt fett, stek cirka 2-3 minuter på varje sida. Lägg på en skiva ost på vardera burgare och lite av den stekta löken. Rosta gärna bröden i ugnen eller stek lätt i stekpanna.
  4. Ta av burgarna och lägg i bröden.
  5. Servera med lite sallad och tomat och njut av en härlig cheeseburgare!

Färdigt på: 25 minuter

Antal portioner: 4

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 betyg


Följ mig på Instagram

Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!