Bonniers kokbok 2010

Fick denna härliga kokbok av mina svärföräldrar i julklapp. Den är ett måste i alla hem, som min kära mamma sa till mig idag. ”Den har räddat mig flera gånger, när det har varit trögt på inspiration”

(Foto: Bonnierförlagen)

Den har runt 1800 recept och har register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker. Allt från kalops till surdegsbröd och från de flesta världsdelar. En räddare i nöden helt enkelt, samt det är en kokbok som lär följa med en hela livet. Just nu är jag väldigt sugen på att göra Boeuf Bourgignon till middag i dagarna. Får se vad pojkvännen säger om det förslaget!Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!