Om Matskafferiet

Sebastian HalleniusBakom Matskafferiet står Sebastian Hallenius som brinner för god mat och inspirerade recept. Jag har drivit Matskafferiet.se sedan 2010 och idag har jag lite mer än 10 000 besökare varje vecka. På Matskafferiet lägger jag ut mina bästa recept på allt från varmrätter till bakverk och andra godsaker. Målet med bloggen är att skapa recept på god och enkel mat som alla ska kunna laga utan problem.

Har du någon synpunkt eller idé på recept som borde testas så är det bara att höra av dig på antingen Facebook eller genom att skicka ett mail. Det går självklart lika bra att skriva en kommentar på något inlägg så svarar jag där så fort jag kan!

10 kommentarer till Om Matskafferiet

 1. Hej på er & tusen tack för alla fina kommentarer som lämnats på Kryddburken! Ni är ju bara sååå flitiga! Och här hittade jag en trevlig matblogg med massa tjusiga bilder. Va roligt att ni är två stycken som bloggar dessutom, har lagt till er på bloglovin, denna sida gillade jag skarpt! All lycka till i fortsättningen! Varma hälsningar fr. Öland!

 2. Vilken fin blogg! Skönt att ha hittat riktiga matentusiaster jag kan inspireras av när jag ska välja mat till mitt vin. Bra jobbat!

 3. Otroligt bra blogg! Älskar precis alla recept! :)
  Kommer bli stammis på denna blogg! :D
  Ni är väldigt duktiga! :)

 4. Så glad att äntligen hittat en riktigt bra mat och bak blogg!! Tack så jätte mycket ni gör ett super bra jobb:)

 5. Hittade idag i frysen en 900 gram bit Scans benfri kotlett, som jag köpt på coops reahörna (i Ängelholm märkligt nog).
  Körde till 90% efter receptet, strimlade köttet, purjolök o rödlök, buljong o allt fick koka 50 min. Redde av m riktig grädde och stekte i smör btw. Tonåringarna förtjusta! Mycket mört och inte torrt alls. Använde hela burkchampisar.
  Ris, sallad och Cumberlandsås som tillbehör! Tack för bra recept

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *