SVTs dokumentär om E-nummer

Hej på er!

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inägg och tipsa er om SVTs dokumentär om E-nummer. Den är himla intressant och man får ta del av hur margarin tillverkas, vad salt kan göra för att konservera, och hur E-nummer framställs i naturen och i kemilabben. Här är del 1, 2 och 3 och de är cirka 50minuter långa alla tre.

Vad tycker ni om min nya skål förresten? Jag fick den av min farmor i helgen och den har tydligen varit min gammelmormors. Tycker den är urtjusiga så den får agera frukt -och salladsskål från och med.

Älskar hur ljuset bryts i glaset. 

Nu ska jag in och rota i frysen och se om jag inte kan få ihop en LCHF-köttfärslimpa. Recept kommer i så fall upp senare ikväll!


Följ mig på Instagram

Prenumera på nya recept

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden!